Договори за обществени поръчки в България
Bulgarian Public Sector Contracts
Данни от / Data from opendata.government.bg за периода / period 01.01.2007 - 31.12.2017


Начало First Статистика Stats Помощ Help

Специализирана болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания /СБАЛДОХЗ/ - София -> Сервизмед ООД - пререгистриран на 29.01.2009 г. от ЕООД - София (18383.00 BGN)

Периодични доставки на 15 обособени позиции лабораторни реактиви и консумативи съгласно Спецификация за срок до провеждане и успешно приключване с избрани изпълнители на следваща процедура с идентичен предмет по правилата на Закона за обществени поръчки, но не по-късно от 1 г. от сключване на договора, по заявка на възложителя “СБАЛДОХЗ-СОФИЯ” ЕООД. Посочените в списъка количества са ориентировъчни и не пораждат за възложителя задължение да ги закупи в пълен обем. Участниците могат да подават предложение както за всички позиции от спецификацията, така и само за отделни позиции.” Пояснение: В случай, че следваща проведена от Възложителя по правилата на ЗОП процедура с идентичен предмет не приключи с избран/и изпълнител/и на периодични доставки на коя да е от посочените обособени позиции - предмет и на настоящата процедура, договорът продължава действието си до изтичане на едногодишен срок от подписването му.

ID 481334
Дата на публикуване 2012-04-27
Тип на документа 3
Номер на поръчка 245839
Поръчител Специализирана болница за активно лечение на деца с онкохематологични заболявания /СБАЛДОХЗ/ - София 130036366
Описание Периодични доставки на 15 обособени позиции лабораторни реактиви и консумативи съгласно Спецификация за срок до провеждане и успешно приключване с избрани изпълнители на следваща процедура с идентичен предмет по правилата на Закона за обществени поръчки, но не по-късно от 1 г. от сключване на договора, по заявка на възложителя “СБАЛДОХЗ-СОФИЯ” ЕООД. Посочените в списъка количества са ориентировъчни и не пораждат за възложителя задължение да ги закупи в пълен обем. Участниците могат да подават предложение както за всички позиции от спецификацията, така и само за отделни позиции.” Пояснение: В случай, че следваща проведена от Възложителя по правилата на ЗОП процедура с идентичен предмет не приключи с избран/и изпълнител/и на периодични доставки на коя да е от посочените обособени позиции - предмет и на настоящата процедура, договорът продължава действието си до изтичане на едногодишен срок от подписването му.
Обект доставки
Относно финансирането
Участници NO
Дата на договора 3 от 2012-04-23
Изпълнител Сервизмед ООД - пререгистриран на 29.01.2009 г. от ЕООД - София 831546368
Собственици на изпълнител Сервизмед ООД - пререгистриран на 29.01.2009 г. от ЕООД - София 831546368 Сервизмед ООД - пререгистриран на 29.01.2009 г. от ЕООД - София Сервизмед ООД - пререгистриран на 29.01.2009 г. от ЕООД - София 831546368 ID: 158
Под праг на ЕС
ЕС финансиране
Стойност на проекта 18 383,00 BGN

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" (банков превод, в брой - през EasyPay, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойн):

"Биволъ" АйТи
Онлайн проекти и търсачки - "Биволъ" разработва бази данни и търсачки в помощ на разследващите журналисти, гражданските активисти и обществената прозрачност:

За "Биволъ":
Независим, български сайт за разследваща журналистика. "Биволъ" е официален партньор на сайта "УикиЛийкс" (WikiLeaks) за България и Балканите и част от мрежата на OCCRP (Organized Crime and Corrpution Reporting Project - Международен проект за разследване на организираната престъпност и корупция). Екипът на "Биволъ" е създател и администратор на сайта "БолканЛийкс" (BalkanLeaks) - за сигурно и анонимно разкриване на поверителни или интригуващи документи и информация, свързани с политиката, престъпността или финансови машинации.

УикиЛийкс OCCRP БолканЛийкс Биволъ

Подробна и изчерпателна информация за фирмите в България може да бъде закупена от Daxy.com

Следете публикациите на "Биволъ" във Фейсбук, Туитър и Ютюб:

Биволъ във Facebook Биволъ в Twitter Биволъ в YouTube

Споделете "Биволъ" АйТи в социалните мрежи:

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" (банков превод, в брой - през EasyPay, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойн):

Bivol IT
Online projects and search engines - Bivol develops databases and search engines to help investigative journalists, civil activists and public transparency:

About Bivol:
Independent Bulgarian website about investigative journalism. Bivol is an official partner of WikiLeaks for Bulgaria and the Balkans and a part of the network of OCCRP (Organized Crime and Corrpution Reporting Project). The Bivol's team is the creator and administrator of the website BalkanLeaks - about secure and anonymous disclosure of sensitive information and confidential documents related to politics, crimes or financial machinations.

WikiLeaks OCCRP BalkanLeaks Bivol

Detailed and comprehensive information about the commercial companies in Bulgaria can be bought from Daxy.com

Stay updated with Bivol's publications on Facebook, Twitter and YouTube:

Bivol on Facebook Bivol on Twitter Bivol on YouTube

Share Bivol IT on social networks: