Договори за обществени поръчки в България
Bulgarian Public Sector Contracts
Данни от / Data from opendata.government.bg за периода / period 01.01.2007 - 31.12.2017


Начало First Статистика Stats Помощ Help

Дирекция за национален строителен контрол /ДНСК/ към МРРБ - София -> Топлофикация - Перник ЕАД (0.00 BGN)

"Доставка на природен газ и топлинна енергия за административните сгради на ДНСК в градовете, в които ДНСК има потребление на природен газ и топлинна енергия по регулирани цени от краен снабдител за срок от четири години", по обособени позиции, както следва: 1. Обособена позиция № 1 с предмет "Доставка на топлинна енергия за предоставените за ползване имоти на ДНСК в гр. София", Обособена позиция № 2 с предмет "Доставка на топлинна енергия за предоставените за ползване части от имот на ДНСК в гр. Враца", Обособена позиция № 3 с предмет "Доставка на топлинна енергия за предоставените за ползване части от имот на ДНСК в гр. Перник", Обособена позиция № 4 с предмет "Доставка на топлинна енергия за предоставените за ползване части от имот на ДНСК в гр. Плевен", Обособена позиция № 5 с предмет "Доставка на природен газ за предоставените за ползване части от имоти на ДНСК в гр. Велико Търново, гр. Ловеч, гр. гр. Монтана, гр. Разград, гр. Стара Загора и гр. Ямбол" и Обособена позиция № 6 с предмет "Доставка на природен газ за предоставените за ползване части от имоти на ДНСК в гр. Добрич и гр. Шумен"

ID 741484
Дата на публикуване 2016-07-21
Тип на документа 0
Номер на поръчка 333319
Поръчител Дирекция за национален строителен контрол /ДНСК/ към МРРБ - София 130008993
Описание "Доставка на природен газ и топлинна енергия за административните сгради на ДНСК в градовете, в които ДНСК има потребление на природен газ и топлинна енергия по регулирани цени от краен снабдител за срок от четири години", по обособени позиции, както следва: 1. Обособена позиция № 1 с предмет "Доставка на топлинна енергия за предоставените за ползване имоти на ДНСК в гр. София", Обособена позиция № 2 с предмет "Доставка на топлинна енергия за предоставените за ползване части от имот на ДНСК в гр. Враца", Обособена позиция № 3 с предмет "Доставка на топлинна енергия за предоставените за ползване части от имот на ДНСК в гр. Перник", Обособена позиция № 4 с предмет "Доставка на топлинна енергия за предоставените за ползване части от имот на ДНСК в гр. Плевен", Обособена позиция № 5 с предмет "Доставка на природен газ за предоставените за ползване части от имоти на ДНСК в гр. Велико Търново, гр. Ловеч, гр. гр. Монтана, гр. Разград, гр. Стара Загора и гр. Ямбол" и Обособена позиция № 6 с предмет "Доставка на природен газ за предоставените за ползване части от имоти на ДНСК в гр. Добрич и гр. Шумен"
Обект доставки
Относно финансирането
Участници 1
Дата на договора УС-02-23 от 2016-07-05
Изпълнител Топлофикация - Перник ЕАД 113012360
Собственици на изпълнител Топлофикация - Перник ЕАД
Под праг на ЕС
ЕС финансиране
Стойност на проекта 0,00 BGN

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" (банков превод, в брой - през EasyPay, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойн):

"Биволъ" АйТи
Онлайн проекти и търсачки - "Биволъ" разработва бази данни и търсачки в помощ на разследващите журналисти, гражданските активисти и обществената прозрачност:

За "Биволъ":
Независим, български сайт за разследваща журналистика. "Биволъ" е официален партньор на сайта "УикиЛийкс" (WikiLeaks) за България и Балканите и част от мрежата на OCCRP (Organized Crime and Corrpution Reporting Project - Международен проект за разследване на организираната престъпност и корупция). Екипът на "Биволъ" е създател и администратор на сайта "БолканЛийкс" (BalkanLeaks) - за сигурно и анонимно разкриване на поверителни или интригуващи документи и информация, свързани с политиката, престъпността или финансови машинации.

УикиЛийкс OCCRP БолканЛийкс Биволъ

Подробна и изчерпателна информация за фирмите в България може да бъде закупена от Daxy.com

Следете публикациите на "Биволъ" във Фейсбук, Туитър и Ютюб:

Биволъ във Facebook Биволъ в Twitter Биволъ в YouTube

Споделете "Биволъ" АйТи в социалните мрежи:

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" (банков превод, в брой - през EasyPay, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойн):

Bivol IT
Online projects and search engines - Bivol develops databases and search engines to help investigative journalists, civil activists and public transparency:

About Bivol:
Independent Bulgarian website about investigative journalism. Bivol is an official partner of WikiLeaks for Bulgaria and the Balkans and a part of the network of OCCRP (Organized Crime and Corrpution Reporting Project). The Bivol's team is the creator and administrator of the website BalkanLeaks - about secure and anonymous disclosure of sensitive information and confidential documents related to politics, crimes or financial machinations.

WikiLeaks OCCRP BalkanLeaks Bivol

Detailed and comprehensive information about the commercial companies in Bulgaria can be bought from Daxy.com

Stay updated with Bivol's publications on Facebook, Twitter and YouTube:

Bivol on Facebook Bivol on Twitter Bivol on YouTube

Share Bivol IT on social networks: