Договори за обществени поръчки в България
Bulgarian Public Sector Contracts
Данни от / Data from opendata.government.bg за периода / period 01.01.2007 - 31.12.2017


Начало First Статистика Stats Помощ Help

Столична община - Район "Слатина" -> ТРАНСЕКО ООД (88000.00 BGN)

Избор на изпълнител за изграждане, поддържане и почистване на обществени озеленени площи, парковe, градини, междублокови пространства, площи и улично озеленяване. Коситба и събиране на окосена трева; резитба на храсти, клони, жив плет; прекопаване; основна резитба на корона и оформяне на корона със и без автовишка; почистване на сухи клони над 20 г.; рязане на отрязани/ паднали дървета и клони; изкореняване на дънери; отсичане на дървета два пъти в пролетно-летния сезон/отгледна и санитарна сеч/; пребоядисване на метални повърхности, възстановяване на счупени и ръждясали съоръжения в детски площадки и поддържане на същите; поддържане на чистота в масово посещавани места; товарене и извозване на отпадъци, на клони и др.; подмяна и поддръжка на паркова мебел; резитба на рози; пръскане срещу инсекти-кърлежи и др.; засаждане на пролетни цветя, плевене на цветни фуги, изкореняване на 1-год. цветя, окопаване на многогодишни цветя, поливане с водоноска и други дейности по озеленяване на територията на район "Слатина".

ID 163478
Дата на публикуване 2008-07-01
Тип на документа 43
Номер на поръчка 71181
Поръчител Столична община - Район "Слатина" 6963270545
Описание Избор на изпълнител за изграждане, поддържане и почистване на обществени озеленени площи, парковe, градини, междублокови пространства, площи и улично озеленяване. Коситба и събиране на окосена трева; резитба на храсти, клони, жив плет; прекопаване; основна резитба на корона и оформяне на корона със и без автовишка; почистване на сухи клони над 20 г.; рязане на отрязани/ паднали дървета и клони; изкореняване на дънери; отсичане на дървета два пъти в пролетно-летния сезон/отгледна и санитарна сеч/; пребоядисване на метални повърхности, възстановяване на счупени и ръждясали съоръжения в детски площадки и поддържане на същите; поддържане на чистота в масово посещавани места; товарене и извозване на отпадъци, на клони и др.; подмяна и поддръжка на паркова мебел; резитба на рози; пръскане срещу инсекти-кърлежи и др.; засаждане на пролетни цветя, плевене на цветни фуги, изкореняване на 1-год. цветя, окопаване на многогодишни цветя, поливане с водоноска и други дейности по озеленяване на територията на район "Слатина".
Обект услуги
Относно финансирането
Участници NO
Дата на договора ОЗ-00-01 от 2008-06-05
Изпълнител ТРАНСЕКО ООД 200061222
Собственици на изпълнител ТРАНСЕКО ООД 200061222 ТРАНСЕКО ООД ID:10142
Под праг на ЕС
ЕС финансиране
Стойност на проекта 88 000,00 BGN

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" (банков превод, в брой - през EasyPay, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойн):

"Биволъ" АйТи
Онлайн проекти и търсачки - "Биволъ" разработва бази данни и търсачки в помощ на разследващите журналисти, гражданските активисти и обществената прозрачност:

За "Биволъ":
Независим, български сайт за разследваща журналистика. "Биволъ" е официален партньор на сайта "УикиЛийкс" (WikiLeaks) за България и Балканите и част от мрежата на OCCRP (Organized Crime and Corrpution Reporting Project - Международен проект за разследване на организираната престъпност и корупция). Екипът на "Биволъ" е създател и администратор на сайта "БолканЛийкс" (BalkanLeaks) - за сигурно и анонимно разкриване на поверителни или интригуващи документи и информация, свързани с политиката, престъпността или финансови машинации.

УикиЛийкс OCCRP БолканЛийкс Биволъ

Подробна и изчерпателна информация за фирмите в България може да бъде закупена от Daxy.com

Следете публикациите на "Биволъ" във Фейсбук, Туитър и Ютюб:

Биволъ във Facebook Биволъ в Twitter Биволъ в YouTube

Споделете "Биволъ" АйТи в социалните мрежи:

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" (банков превод, в брой - през EasyPay, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойн):

Bivol IT
Online projects and search engines - Bivol develops databases and search engines to help investigative journalists, civil activists and public transparency:

About Bivol:
Independent Bulgarian website about investigative journalism. Bivol is an official partner of WikiLeaks for Bulgaria and the Balkans and a part of the network of OCCRP (Organized Crime and Corrpution Reporting Project). The Bivol's team is the creator and administrator of the website BalkanLeaks - about secure and anonymous disclosure of sensitive information and confidential documents related to politics, crimes or financial machinations.

WikiLeaks OCCRP BalkanLeaks Bivol

Detailed and comprehensive information about the commercial companies in Bulgaria can be bought from Daxy.com

Stay updated with Bivol's publications on Facebook, Twitter and YouTube:

Bivol on Facebook Bivol on Twitter Bivol on YouTube

Share Bivol IT on social networks: