Договори за обществени поръчки в България
Bulgarian Public Sector Contracts
Данни от / Data from opendata.government.bg за периода / period 01.01.2007 - 31.12.2017


Начало First Статистика Stats Помощ Help

Община Бургас -> Благоустройствени строежи ЕООД - Бургас (289000.00 BGN)

„Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Община Бургас”, като територията на общината е разделена на 9 района, с отделни технически задания, неразделна част от документацията за участие в процедурата за възлагане на обществена поръчка, в рамките на осигурените финансови средства от бюджета на Община Бургас за съответната календарна година, по позиции както следва: І. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ВЪЗРАЖДАНЕ; ІІ. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ДОЛНО ЕЗЕРОВО”; ІІІ. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ЗОРА”; ІV. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ИЗГРЕВ”,/ Ветрен, Банево, Минерални бани, Драганова , Миролюбово, Рудник, Черно море, Брястовец/; V. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ОСВОБОЖДЕНИЕ; VІ. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ПРИМОРИЕ”,/градински площи и скверове ЦГЧ/ VII.. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ПРИМОРИЕ”,/Крайморие и парк Росенец/; VIII. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ИЗГРЕВ”,/парк Езеро и Сарафово/; IХ. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ИЗГРЕВ”,/к-с Изгрев и к-с Зорница/; 

ID 162248
Дата на публикуване 2008-06-19
Тип на документа 3
Номер на поръчка 68257
Поръчител Община Бургас 56814
Описание „Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Община Бургас”, като територията на общината е разделена на 9 района, с отделни технически задания, неразделна част от документацията за участие в процедурата за възлагане на обществена поръчка, в рамките на осигурените финансови средства от бюджета на Община Бургас за съответната календарна година, по позиции както следва: І. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ВЪЗРАЖДАНЕ; ІІ. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ДОЛНО ЕЗЕРОВО”; ІІІ. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ЗОРА”; ІV. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ИЗГРЕВ”,/ Ветрен, Банево, Минерални бани, Драганова , Миролюбово, Рудник, Черно море, Брястовец/; V. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ОСВОБОЖДЕНИЕ; VІ. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ПРИМОРИЕ”,/градински площи и скверове ЦГЧ/ VII.. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ПРИМОРИЕ”,/Крайморие и парк Росенец/; VIII. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ИЗГРЕВ”,/парк Езеро и Сарафово/; IХ. “Поддържане на зелените площи, декоративната дървесно-храстова растителност и чистотата в тях, разположени на територията на Териториална дирекция „ИЗГРЕВ”,/к-с Изгрев и к-с Зорница/;
Обект услуги
Относно финансирането
Участници NO
Дата на договора 9201 от 2008-06-09
Изпълнител Благоустройствени строежи ЕООД - Бургас 812232530
Собственици на изпълнител Благоустройствени строежи ЕООД - Бургас 812232530 Благоустройствени строежи ЕООД - Бургас ID:3117
Под праг на ЕС
ЕС финансиране
Стойност на проекта 289 000,00 BGN

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" (банков превод, в брой - през EasyPay, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойн):

"Биволъ" АйТи
Онлайн проекти и търсачки - "Биволъ" разработва бази данни и търсачки в помощ на разследващите журналисти, гражданските активисти и обществената прозрачност:

За "Биволъ":
Независим, български сайт за разследваща журналистика. "Биволъ" е официален партньор на сайта "УикиЛийкс" (WikiLeaks) за България и Балканите и част от мрежата на OCCRP (Organized Crime and Corrpution Reporting Project - Международен проект за разследване на организираната престъпност и корупция). Екипът на "Биволъ" е създател и администратор на сайта "БолканЛийкс" (BalkanLeaks) - за сигурно и анонимно разкриване на поверителни или интригуващи документи и информация, свързани с политиката, престъпността или финансови машинации.

УикиЛийкс OCCRP БолканЛийкс Биволъ

Подробна и изчерпателна информация за фирмите в България може да бъде закупена от Daxy.com

Следете публикациите на "Биволъ" във Фейсбук, Туитър и Ютюб:

Биволъ във Facebook Биволъ в Twitter Биволъ в YouTube

Споделете "Биволъ" АйТи в социалните мрежи:

Ако цените нашата работа подкрепете сайта "Биволъ" (банков превод, в брой - през EasyPay, ePay.bg - EasyPay, PayPal, биткойн):

Bivol IT
Online projects and search engines - Bivol develops databases and search engines to help investigative journalists, civil activists and public transparency:

About Bivol:
Independent Bulgarian website about investigative journalism. Bivol is an official partner of WikiLeaks for Bulgaria and the Balkans and a part of the network of OCCRP (Organized Crime and Corrpution Reporting Project). The Bivol's team is the creator and administrator of the website BalkanLeaks - about secure and anonymous disclosure of sensitive information and confidential documents related to politics, crimes or financial machinations.

WikiLeaks OCCRP BalkanLeaks Bivol

Detailed and comprehensive information about the commercial companies in Bulgaria can be bought from Daxy.com

Stay updated with Bivol's publications on Facebook, Twitter and YouTube:

Bivol on Facebook Bivol on Twitter Bivol on YouTube

Share Bivol IT on social networks: